Pakaryan Mobile

Ing taun 2012, Morgan Stanley prédhiksi manawa pengiriman smartphone bakal ngluwihi pangiriman komputer. Kajaba iku, samesthine 25% kabeh e-commerce online bakal dileksanakake liwat piranti seluler. Wis kira-kira ana 30% email perusahaan sing diwaca ing piranti seluler. Sanajan media sosial kayane duwe pamimpin crita paling akeh… seluler kudu dadi pikiran utama karo saben perusahaan. Nanging perusahaan ora mung kudu nggoleki seluler saka sudut pandang marketing,