Swarmify: Papat Alesan Ora Gunakake Tanduran Video YouTube Ing Situs Web Bisnis Sampeyan

Yen perusahaan duwe video profesional sing wis ngentekake ewonan dolar, sampeyan pancen kudu nerbitake video kasebut ing YouTube kanggo njupuk asil saka asil telusuran YouTube…. mung priksa manawa sampeyan ngoptimalake video YouTube yen wis bener. Ngandika, sampeyan ora kudu masang video YouTube ing situs perusahaan… amarga sawetara alasan: YouTube nglacak panggunaan video kasebut kanggo pariwara target. Napa sampeyan pengin nuduhake