Strategi E-commerce Multichannel kanggo Musim Liburan sing Ngganti

Gagasan Black Friday lan Cyber ​​Monday minangka dina blitz siji-siji wis ganti taun iki, amarga pengecer gedhe ngiklanake tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday ing saindhenging wulan November. Asile, dadi kurang babagan ngatasi transaksi siji-dina dadi kothak mlebu sing wis rame, lan liyane babagan nggawe strategi lan hubungan jangka panjang karo para pelanggan sajrone musim liburan, ndeleng kesempatan e-commerce sing tepat ing wayah sing pas

4 Sastranegara kanggo Ngonversi Pengunjung Anyar Dadi Sing Mbalik

Kita duwe masalah gedhe ing industri konten. Sacara praktis saben sumber sing dakwaca babagan pemasaran konten ana gandhengane karo entuk pengunjung anyar, nggayuh target pamirsa anyar, lan investasi ing saluran media sing lagi berkembang. Iku kabeh strategi akuisisi. Akuisisi pelanggan minangka cara sing paling alon, paling angel, lan larang regane, tanpa preduli saka industri utawa jinis produk apa wae. Napa kasunyatane iki ilang ing strategi pemasaran konten? Udakara 50% luwih gampang