Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Wacan: 3 menit Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Tip: Cara Golek Gambar Vektor sing padha ing Situs Foto Stok Kanthi Panelusuran Gambar Google

Wacan: 3 menit Organisasi asring nggunakake file vektor sing duwe lisensi lan kasedhiya liwat situs foto stok. Tantangan kasebut ditindakake nalika pengin nganyari agunan liya ing organisasi supaya cocog karo gaya lan merek sing ana gandhengane karo ikonografi utawa simbol sing sadurunge dirilis. Kadhangkala, iki bisa uga amarga turnover… kadang-kadang desainer utawa sumber daya agensi anyar njupuk alih konten lan upaya desain karo organisasi. Iki bubar kedadeyan karo kita nalika njupuk tugas

8 Karakteristik "V" Merek Apik

Wacan: 3 menit Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku ngerti ide babagan merek. Akeh wong sing seneng nduwe masalah babagan warna ijo ing logo kaya ngono. Kaya rega rega agensi merek sing mbayar puluhan malah atusan ewu dolar. Latar mburi kula yaiku teknik. Siji-sijine kode warna sing dakpentingake yaiku ngawat-ngawati. Tugasku yaiku ngrampungake masalah sing wis rusak banjur ndandani.

Pemasaran Apple: 10 Piwulang sing Sampeyan Bisa Ndhaptar ing Bisnis

Wacan: 3 menit Kanca-kanca seneng menehi wektu sing angel kanggo aku dadi fanboy Apple. Aku sejatine nyalahake kabeh marang kanca sing apik, Bill Dawson, sing tuku piranti Apple pertama - AppleTV ... lan banjur kerja bareng aku ing perusahaan sing dadi manajer produk pertama sing nggunakake MacBook Pros. Aku dadi penggemar wiwit saiki lan saiki, ing njaba Homepod lan Bandara, aku duwe kabeh piranti.