Cara Nggawe Brand Online Sampeyan

Kadhangkala, kita asring mlebu ing suket nalika blog babagan teknologi pemasaran tartamtu yaiku teknik. Isih ana ton perusahaan ing kana sing durung nggawe ngarsane web sing cukup kanggo miwiti entuk petunjuk utawa konversi kanthi online. Iki minangka infographic solid babagan cara nggawe merek sampeyan kanthi online. Saiki, bisnis kudu nggawe online sing kuat supaya bisa narik pelanggan sing cedhak lan adoh. Situs web nggawe sambungan pribadi

Newsflash: Strategi Isih Penting

Akhir-akhir iki aku wis akeh ngrungokake obrolan babagan pemasaran sing keprungu kaya FIRE! saka Siap. Tujuane Kobongan! Aku ngerti anggaran sempit lan sawetara pemasar rumangsa nekat. Nanging tulung, elinga dhewe lan elinga strategi sing ana ing taktik sing sampeyan semangat supaya maju. Yen sampeyan durung suwe, aku nyaranake sampeyan maneh strategi makro sampeyan ing sawetara level. Takon dhewe babagan pitakon kaya ngono

Bantuan Merek: Negara Merek

Aku kedadeyan ing postingan gedhe sore iki babagan Negara Merek. Aku babar pisan ora setuju karo penulis, Brad VanAuken, nanging aku pengin nambah sawetara poin. Wis pirang-pirang taun wiwit aku kerja kanthi resmi dadi manajer merek sisih, nanging aku pengin menehi titik kunci sing bisa uga jelas nanging kudu diandharake. Nalika ing industri koran suwene dasawarsa kepungkur, aku terus tuwuh