10 Alat ngawasi Merek sing Sampeyan Bisa Miwiti Gratis

Pemasaran minangka area ilmu sing akeh banget lan kadhang kala bisa uga akeh banget. Rasane kaya sampeyan kudu nggawe sawetara perkara sing ora konyol sekaligus: pikirake liwat strategi pemasaran, rencanakake konten, waspada SEO lan pemasaran media sosial lan liya-liyane. Untunge, mesthi ana martech kanggo mbantu kita. Piranti pemasaran bisa ngilangi pundhak lan ngotomatisasi bagean sing angel utawa kurang nyenengake