Otomatisasi Marketing sing Terjangkau kanggo Bisnis Ukuran apa wae

Marketing Automation minangka jeneng platform platform sing dirancang kanggo departemen pemasaran lan organisasi kanggo nyederhanakake proses kanthi ngotomatisasi tugas sing bola-bali. Salah sawijining tugas yaiku kemampuan ngenali pengunjung ing situs sampeyan, njupuk informasi, lan nggawe strategi komunikasi sing lagi aktif ... bisa ditindakake kanthi sethithik utawa ora nggunakake sumber kanthi otomatis. Miturut klompok Aberdeen, perusahaan sing ngetrapake sistem otomasi pemasaran: Ndhuwur 107% tingkat konversi timbal sing luwih apik. Duwe 40%

Survei Gampang nganggo Platform Email apa wae

Aku ndeleng akeh perusahaan sing perjuangan karo survey email. Sawetara panyedhiya email nyoba nyisipake formulir menyang aplikasi, mung kanggo ngerteni manawa umume klien email (online utawa off) ora bakal nggawe survey email kanthi bener. Nanging, email asring dirancang kanthi pas karo kemampuan klien email sing paling ala. Amarga klien email nawakake kesempatan kanggo ngeklik link, cara paling gampang kanggo njupuk polling utawa survey sing sederhana

Layanan Email Sederhana Amazon - SMTP ing Awan

Minangka pangguna Layanan Web Amazon, aku sok-sok entuk email saka wong-wong mau sing ngumumake layanan anyar utawa ngajak aku melu sawetara beta utawa liyane. Minggu kepungkur aku nampa email sing ngumumake Layanan Email Sederhana Amazon. Amazon SES utamane minangka alat pangembang. Khusus kanggo wong-wong sing pengin nggawe sistem pangiriman email / pemasaran dhewe tinimbang nggunakake platform Penyedia Layanan Email (ESP). Sejatine SMTP ing méga.

Konversi: Temokake Tujuan Pengunjung

Sampeyan bisa uga katon kaya pitakon sing jelas, nanging nalika situs sampeyan dirancang kanggo nanggepi maksud saben jinis pengunjung sampeyan bisa ngonversi luwih akeh. Pengunjung bakal teka ing situs sampeyan amarga sawetara alasan: Nggoleki Informasi - loro klien lan prospek bisa uga golek wangsulan tartamtu. Apa bisa ditemokake? Yen ora, apa bisa ngubungi sampeyan kanggo nemokake wangsulan? Temokake - kaping pirang-pirang pengunjung bakal nampa

Nambah produktivitas email nganggo mode offline

Umume wong sing ngerti aku ngerti babagan tresnaku karo Inbox Zero. Kaping pisanan digawe populer dening Merlin Mann, Inbox Zero minangka cara ngatur email lan nyimpen kothak mlebu dadi kosong. Sistem produktivitas email sing apik. Aku wis njupuk konsep, distilasi rada suwe, lan nambah sawetara corak anyar. Aku uga mulang sesi pendidikan babagan produktivitas email kanthi rutin. Sanajan aku penggemar, ora kabeh wong