Email: Goleki lan Definisi Kode Bouncing Alus lan Bouncing Hard

Pantulan email yaiku nalika email ora ditampa dening server email mail utawa Provider Layanan Internet kanggo alamat email tartamtu lan kode bakal dikembalikan yen pesen kasebut ditolak. Pantulan kasebut ditegesi alus utawa alus. Pantulan empuk umume sawetara lan biasane dadi kode kanggo ngandhani pangirim manawa pengin nyoba terus. Bouncing hard biasane permanen lan kode kanggo ngandhani