5 Alesan kanggo Pemasar B2B Nggabungake Bot ing Strategi Pemasaran Digital

Internet kanthi gampang nggambarake bot dadi aplikasi piranti lunak sing mbukak tugas otomatis kanggo perusahaan liwat internet. Bot saiki wis suwe, lan wis berkembang wiwit jaman mbiyen. Bot saiki duwe tugas kanggo nindakake macem-macem tugas kanggo macem-macem dhaptar industri. Ora preduli manawa kita ngerti pangowahan utawa ora, bot minangka bagean integral saka campuran pemasaran saiki. Bot-bot

Eksposur Ora Kaya Pengaruh: Wayahe mandheg Nggunakake Impresi kanggo Ngukur Nilai

Apa Kesan? Kesan minangka jumlah bola mata potensial ing crita utawa postingan media sosial adhedhasar kira-kira pamaca / pamirsa outlet / sumber. Ing taun 2019, kesan dikatutake metu saka ruangan kasebut. Ora umum yen ndeleng kesan ing milyaran. Ana 7 milyar wong ing bumi: udakara 1 milyar ora duwe listrik, lan umume wong liya ora peduli karo artikel sampeyan. Yen sampeyan duwe 1 milyar kesan nanging sampeyan bakal metu

10 Teknologi Modern sing Meningkatake Pemasaran Digital

Kadhangkala tembung gangguan duwe konotasi negatif. Aku ora yakin manawa pemasaran digital saiki wis terganggu dening teknologi modern, aku yakin bisa nambah. Pemasar sing adaptasi lan nggunakake teknologi sing luwih anyar bisa nggawe pribadi, melu, lan sesambungan karo prospek lan pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Dina batch lan bledosan saiki saya maju amarga sistem dadi target sing luwih apik lan prédhiksi tumindak konsumen lan bisnis.

Aja Bot ngomong nganggo Merek Sampeyan!

Alexa, asisten pribadi sing nganggo swara saka Amazon, bisa ngasilake luwih saka $ 10 milyar sajrone sawetara taun. Ing awal Januari, Google ujar manawa wis adol luwih saka 6 yuta piranti Google Home wiwit pertengahan Oktober. Bot asisten kaya Alexa lan Hey Google dadi fitur penting kanggo urip modern, lan nawakake kesempatan apik banget kanggo merek kanggo nyambung karo pelanggan ing platform anyar. Semono uga kepengin entuk kesempatan kasebut, merek saya cepet

Apa sing diarani Chatbot? Napa Strategi Pemasaran Sampeyan Perlu Dheweke

Aku ora nggawe ramalan babagan masa depan teknologi, nanging nalika ndeleng teknologi sadurunge, aku asring ndeleng potensial sing apik kanggo para pemasar. Évolusi intelijen buatan sing digabung karo sumber daya bandwith, daya pangolahan, memori lan ruang tanpa wates bakal ndadekake chatbots dadi pusat para pemasar. Apa sing diarani Chatbot? Bot obrolan minangka program komputer sing niru obrolan karo wong sing nggunakake intelijen buatan. Dheweke bisa ndandani

Formulir Kontak, Bot, lan Spam Tanpa Wirang

Anti-spam minangka topik gedhe kanthi email. Wong wis nyoba njaga kothak mlebu kebersihan kanthi pirang-pirang taun wiwit saka alat spamarrest sing ngganggu nganti saringan email sampah kanthi kemampuan aneh kanggo positip. Nyatane, spam email dadi gangguan yen pamrentah malah melu (mbayangno) lan nulis hukum babagan iki. Nanging ana salah sawijining jinis spam sing isih bisa dielingi para waspada… lan muga-muga sampeyan bisa mbantu