Hubris Pemasaran Geosentris

Copernicus minangka bapak astronomi modern sing bisa dibantah nalika dheweke menehi pendapat babagan heliocentrism amarga geocentrism. Kanthi tembung liyane, srengenge dadi pusat sistem planet kita, dudu Bumi. Iki nyenyamah fitnah lan dheweke nglawan kabeh budaya sarjana sing ana gandhengane karo agama nalika semana. Nanging dheweke bener. Ditrapake kanggo Pemasaran, saiki kita duwe masalah. Kanggo sawetara alasan, nalika perusahaan dadi gedhe, dheweke