Q&A: Forum Bisnis Reinventing

Sajrone taun kepungkur, macem-macem antarmuka tanya jawab wis muncul ing Internet, kalebu Quora, Opinionaided, lan LinkedIn Answers. Konsep Q&A dudu sing anyar, nanging aplikasi wis ganti saka topik umum menyang aplikasi bisnis. Pemain asli ing lapangan iki, Answers.com, Ask.com, Quora, lsp. Digunakake kanggo pitakon umum kayata "Apa kemungkinan menang lotre?" lan ora fokus ing interaksi sosial. Antarmuka anyar,

Lima Pitakonan babagan Strategi Optimisasi Konten

Aku ora ngerti lan saiki aku ngerti manawa ana sawetara pakar media sosial sing ngandhani perusahaan ora prelu melu ing media sosial, mung sing sejatine ditindakake. Wong liya negesake pangembangan strategi media sosial sadurunge diwiwiti. Ana limang pitakon sing kudu ditakonake nalika nggawe konten ing web: Ngendi isi kudu dilebokake? - platform sing sampeyan pasang konten kudu dioptimalake kanggo target pamirsa

4 Pitakon Kanggo Takon Pengunjung Situs Web Sampeyan

Avinash Kaushik minangka Penginjil Google Analytics. Sampeyan bakal nemokake bloge, Occam's Razor, minangka sumber analitik web sing luar biasa. Video kasebut ora bisa ditempelake, nanging sampeyan bisa ngeklik gambar ing ngisor iki: Avinash nutul wawasan sing apik, kalebu nganalisa apa sing ora ana ing situs web sampeyan. Avinash nyebutake iperceptions, perusahaan sing mbantu perusahaan ngerti kepuasan pelanggan. Dheweke mung takon 4 pitakon: 4 Pitakon Kanggo Pengunjung Situs Web Sampeyan Sing Sapa