Pemulihan Bencana Virtual Diterangake karo Legos

Kanca-kanca sing apik ing BlueLock nggabungake video sing apik iki, dibintangi CEO John Qualls, sing nerangake kepiye Pemulihan Bencana bisa ditanggulangi nggunakake Cloud Computing. Ing cathetan sisih, video kasebut digawe dening Cantaloupe.

Video BlueLock: Cloud Computing

Wawancara sing apik lan deskripsi sederhana babagan komputasi awan ing WishTV karo kancaku, Brian Wolff, ing BlueLock. Iki minangka teknologi sing apik, sing dakkarepake bakal kalebu ing kabeh Internet. Yen sampeyan pengin maca buku gedhe babagan masa depan komputasi awan, aku nyaranake Nicholas Carr's The Big Switch.