Platform Penentuan Waktu Nyata Bluecore kanggo eTail

Sampeyan pemasar. Apa sing bakal mbok lakoni mengko? Iki minangka pitakon sing ditakokake para pemasar marang awake dhewe kanthi terus-terusan. Data saiki mili menyang organisasi kanthi kacepetan lan volume rekaman, lan proses ngatur lan tumindak data iki bisa lumpuh. Kanggo pamula, sampeyan tugas ngerti macem-macem prekara pelanggan: Sapa pelanggan sing paling terkenal? Sapa pelanggan sing mung tuku barang diskon? Pelanggan sing dakkarepake