Cara Ngamanake WordPress Kanthi 10 Langkah Gampang

Apa sampeyan ngerti luwih saka 90,000 hacks dicoba saben menit ing situs WordPress global? Yen sampeyan duwe situs web nganggo WordPress, stat kasebut bakal kuwatir. Ora dadi masalah manawa sampeyan nglakokake bisnis skala cilik. Peretas ora mbedakake adhedhasar ukuran utawa pentinge situs web kasebut. Dheweke mung nggoleki kerentanan apa wae sing bisa dimanfaatake kanggo mupangate. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti - kenapa peretas ngarahake situs WordPress ing

Cara Transfer Situs WordPress Sampeyan menyang Domain Anyar

Nalika sampeyan mbukak situs WordPress ing sawijining host lan kudu pindhah menyang situs liyane, ora gampang kaya sing sampeyan kira. Saben conto WordPress duwe 4 elemen… infrastruktur lan alamat IP sing dadi host ing, database MySQL sing ngemot konten sampeyan, file sing diunggah, tema lan plugin, lan WordPress dhewe. WordPress duwe mekanisme impor lan ekspor, nanging diwatesi kanggo konten nyata. Ora njaga integritas pangarang, lan ora

Cara Nyepetake Situs WordPress Sampeyan

Kita wis nulis, kanthi gedhe, pengaruh saka kacepetan tumindak para pangguna. Lan, mesthine yen ana pengaruh marang prilaku pangguna, ana pengaruh ing optimasi mesin telusuran. Umume wong ora ngerti jumlah faktor sing ana gandhengane karo proses ngetik sederhana ing kaca web lan ngemot kaca kasebut kanggo sampeyan. Saiki separo meh kabeh lalu lintas situs seluler, iku uga kudu ringan, cepet banget