Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan wis luwih suwene dasawarsa nulis babagan pemasaran konten, aku pikir penting banget kanggo njawab pitakon dhasar kanggo para siswa pemasaran uga validasi informasi sing diwenehake kanggo para pemasar sing duwe pengalaman. Pemasaran konten minangka istilah sing menarik. Nalika entuk momentum anyar, aku ora kelingan wektu nalika pemasaran ora duwe konten sing ana gandhengane. Nanging luwih saka strategi pemasaran konten tinimbang mung miwiti blog, mula

Konten: Kunci Kiriman Blog Killer

Nuduhake konten sing apik bakal dadi kekuwatan utama perusahaan kanggo nggawe online, nuduhake crita, lan narik kawigaten, melu lan adol menyang pelanggan. Saiki kita kerja bareng karo loro klien sing strategi wis diganti lan ora nuduhake konten visual liwat sosial lan ora nggawe kita nggawe video utawa infografis… lan mudhun ing pamrih swarane, pengunjung, lan - pungkasane - ndadékaké lan nutup wis nandhang sangsara. Konten kasebut yaiku

Manifesto Generasi Utama B2B

Bisnis menyang bisnis (B2B) generasi utama liwat nggawe konten minangka strategi sing apik. Ngembangake, nyebarake lan promosi konten kanthi online bisa nambah wewenang lan nggawe hubungan karo calon pelanggan. Unbounce - platform landing page sing kudu ditindakake - wis nggawe infographic, Manifesto Generasi Pemimpin B2B iki kanggo nggambarake proses sukses generasi timbal B2B liwat pemasaran konten. Infographic nyedhiyakake statistik sing relevan sing ndhukung nggawe konten liwat blogging lan nulis ebook, timbal

Apa Blogger kudu Mbenerake Kesalahan kasebut?

Ana diskusi apik babagan Cranky Geeks sing diluncurake menyang TWIT minggu iki sing paling cedhak lan aku hormati karo para wartawan. Blogger dudu wartawan kanthi makna tradisional nanging kita minangka wartawan yen dideleng saka sudut pandang konsumen. Koreksi iku penting lan kudu ditangani, nanging gumantung saka kesalahan sing ditindakake. Kiriman lawas isih 'urip' ing asil mesin telusuran lan ana