Econsultancy Rilis Pandhuan Pemasaran Konten B2B

Sampeyan bisa uga wis ngelingi manawa kita nggawe dekorasi babagan pandhu arah ndhuwur ing situs kasebut… blog saiki wis diganti karo marketing konten. Katon yen kekuwatan sing bakal nyetel verbiage pemasaran maneh. Wektu iki, aku pancen seneng karo pangowahan kasebut. Istilah blogging wis tuwa… lan digabung karo kabeh saluran distribusi lan promosi liyane, pancen wis dadi salah sawijining bagean saka strategi umum. Wong-wong sing hebat ing Econsultancy duwe

B2B Blogging - Webtrends Engage 2010

Wong-wong sing hebat ing Webtrends ngirim video saka pamicara ing Webtrends Engage 2010. Mangkene sprint 10 menit sing daklakoni - B2B Blogging lan strategi pemasaran inbound. Presentasi lan cathetan sing wis dimodifikasi ana ing postingan Blogging for Business minggu kepungkur. Priksa manawa sampeyan ndhaptar Webtrends Engage 2011 ing San Francisco.

5 Kunci Blogging B2B

Minggu iki aku lagi nggarap presentasi kanggo konferensi Webtrends Engage. Topikku cukup spesifik lan slot wektu kasebut ringkes banget (10 menit), mula aku nantang nindakake presentasi! Aku dijaluk ngomong karo Blogging B2B sing sukses. Aku wis nyiyapake tombol Blogging Bisnis nganti Bisnis dadi 5 strategi sing beda kanggo presentasi: Ayo ngarep. Ora cukup blog, sampeyan kudu mlebu

3 Unsur Utama Paling Top Sing Kudu Dielingi Kanggo Blogging B2B

Nalika nyiapake Business Profs Marketing to Conference Business ing Chicago, aku mutusake kanggo nggeser slide presentasi minimal. Presentasi kanthi ton poin peluru yaiku IMHO, elek lan pengunjung arang kelingan informasi sing ditampilake. Nanging, aku pengin milih telung istilah sing kudu dipikirake ing para pemasar nalika nerangake babagan blogging B2B. Uga, aku pengin ngetrapake visual sing kuat supaya masarakat eling karo pesen kasebut. Panginten