Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar. Poptin: Platform Popupin sampeyan Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake:

OneSignal: Tambah Notifikasi Push nganggo Desktop, App, utawa Email

Saben wulan, aku bakal entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat notifikasi push browser sing digabungake. Sayange, platform sing kita pilih saiki wis mati dadi aku kudu golek sing anyar. Luwih elek, ora ana cara ngimpor pelanggan lawas bali menyang situs mula kita bakal entuk. Amarga iku, aku kudu milih platform sing kondhang lan bisa diukur. Lan aku nemokake ing OneSignal. Ora mung

Masa Depan Ora Nduwe Pakaryan lan Ora Pernah Dadi

Paranoia babagan masa depan intelijen buatan, robotika, lan otomatis kudu mandheg. Saben revolusi industri lan teknis ing sejarah mbukak manungsa nganti ora ana gandhengane kanggo ngetrapake bakat lan kreatifitas. Iki ora amarga sawetara proyek ora ilang - mesthine padha wae. Nanging padamelan kasebut diganti karo lapangan kerja anyar. Nalika nggoleki kantorku dina iki lan nyemak gaweyane, kabeh anyar! Aku nonton lan saiki ing AppleTV,

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing