Adopsi Pemasaran Konten, Taktik lan Asil ing taun 2014

Kita wis nerbitake Negara Pemasaran Konten saka Eloqua, Pemasaran Konten 2014 saiki, lan Tren Pemasaran Konten 2014… apa sampeyan wiwit ndeleng tema ing taun iki? Infographic saka Uberflip iki nggambarake kahanan pemasaran konten saiki ing antarane bisnis B2B lan B2C. Taktik endi sing disenengi para pemasar? Apa dheweke ndeleng asil sing diarepake? Kepiye tampilan mbesuk? Priksa metu! Infographic iki butuh sawetara

Playbook kanggo Pemasaran Online B2B

Iki minangka infographic hebat babagan strategi sing digunakake dening meh kabeh strategi online bisnis menyang bisnis sing sukses. Nalika makarya karo para pelanggan, iki cukup cedhak karo tampilan lan kesan sakabehe keterlibatan. Cukup nganggo pemasaran online B2B ora bakal nggedhekake sukses lan situs web sampeyan ora mung bakal nggawe bisnis anyar kanthi ajaib amarga wis ana lan katon apik. Sampeyan butuh strategi sing pas kanggo narik pengunjung lan ngonversi

Pemasaran Konten: Game kasebut

Pemasaran Konten dudu ilmu roket, nanging mbutuhake riset, katrampilan lan strategi kanggo nggedhekake mupangate. Ing basis, kita mesthekake manawa para klien nulis konten sing relevan, anyar lan asring babagan topik sing dikarepake. Kita mesthekake yen duwe dhasar dhasar kanggo keterlibatan - konten nyebabake ajakan tumindak sing nyebabake konversi. Lan kita mesthekake manawa klien ora mung nulis postingan blog - yaiku