Napa Kita Ngundhuh lan Ngganti Domain menyang Martech.zone

Istilah blog iku menarik. Pirang-pirang taun kepungkur, nalika nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummies, aku seneng karo istilah blog amarga nuduhake rasa kepribadian lan transparan. Perusahaan ora kudu gumantung maneh babagan promosi warta kanggo mbukak budaya, berita, utawa kemajuane. Dheweke bisa nyalurake liwat blog perusahaan lan nggawe komunitas liwat media sosial sing nyuarakake merek. Suwe-suwe, dheweke bisa nggawe pamirsa, komunitas,

Martech Zone: Sugeng Rawuh ing Publikasi Martech Anyar Kula!

Wis setaun wiwit pungkasan nulis maneh situs WordPress kita. Nalika aku seneng tata letak, aku duwe akeh plugin lan kustomisasi supaya bisa dienggo kaya sing dakkarepake. Kanthi WordPress, sing bisa miwiti ngeja bencana saka sudut pandang kinerja lan aku ndeleng retakan ing dhasar kasebut. Dadi, aku golek desain sing bisa nggabungake uga tampilan sing gedhe banget