Kampanye Aktif: Napa Tagging Kritik Kanggo Blog Sampeyan Yen Integrasi RSS RSS

Salah sawijining fitur sing dakkira kurang migunani ing industri email yaiku nggunakake feed RSS kanggo ngasilake konten sing relevan kanggo kampanye email sampeyan. Umume platform duwe fitur RSS sing paling gampang nambah feed menyang buletin email utawa kampanye liyane sing sampeyan kirim. Nanging sing sampeyan ora ngerteni yaiku gampang banget nyedhiyakake konten sing diwenehi tag kanthi spesifik, ing email tinimbang kabeh blog.

Mungkasi Ndhelikake Fitur Paling Penting ing Ngarsane Web Sampeyan

Luwih asring, nalika ngunjungi situs web perusahaan, sing pertama sing dak goleki yaiku blog. Serius. Aku ora nindakake amarga aku nulis buku babagan blogging perusahaan, aku kepengin ngerti perusahaan lan wong liya ing mburine. Nanging aku asring ora nemu blog. Utawa blog kasebut ing domain sing beda-beda. Utawa link siji saka kaca ngarep, sing mung dikenal minangka blog. Panjenengan