Dhaptar SPAM Referrer: Cara Mbusak Spam Referral saka Pelaporan Google Analytics

Apa sampeyan wis mriksa laporan Google Analytics mung kanggo nemokake sawetara referensi sing aneh sing ana ing laporan kasebut? Sampeyan menyang situs kasebut lan ora ana sing nyebutake sampeyan, nanging ana akeh tawaran liyane ing kana. Kiro opo? Wong-wong kasebut ora nate nuduhake lalu lintas menyang situs sampeyan. Wis tau. Yen sampeyan ora ngerti cara kerja Google Analytics, umume piksel ditambahake ing saben kaca sing entuk ton data lan