Video: Inovasi Digayuh Kanthi Ngatasi Masalah

Dina Jumuah, aku diwenehi kesempatan sing luar biasa kanggo melu KTT Inovasi Compendium. Ing pimpinan Presiden Frank Dale, kanthi ide saka Blake Matheny, lan kanthi dhukungan saka pendiri Chris Baggott lan Sales VP Scott Blezcinski, perusahaan kasebut njupuk "wektu istirahat" saka makarya, lan malah nggunakake dina kanggo inovasi. Chris miwiti inisiatif kasebut kanthi crita apik tenan babagan carane dheweke gagal ing sawijining bisnis, nanging sawise ngidentifikasi

Internet Nganggo Luwih Apik tanpa Flash

Steve Jobs bener. Wong pisanan sing menehi saran supaya entuk blokir Flash yaiku Blake Matheny. Blake minangka salah sawijining insinyur paling apik sing aku nate kerja bareng - lan aku kerja bareng dheweke ing Compendium lan ing ChaCha. Sampeyan bakal mikir yen aku bakal ngrungokake wong sing ngowahi kabeh infrastruktur lan platform paling ora rong perusahaan teknologi sing beda. Aku ora ngrungokake dheweke. Aku