10 Metrik Pelacakan Email Sampeyan kudu ngawasi

Nalika ndeleng kampanye email, ana sawetara metrik sing kudu fokus kanggo nambah kinerja pemasaran email kanthi sakabehe. Prilaku lan teknologi email wis suwe saya suwe - dadi manawa nganyari cara ngawasi kinerja email. Biyen, kita uga nuduhake sawetara formula ing mburi metrik email utama. Penempatan Inbox - ngindhari folder SPAM lan filter sampah kudu diawasi yen

BlackBox: Manajemen Risiko kanggo Spam Fighting ESPs

BlackBox nggambarake awake dhewe minangka basis data gabungan, sing terus dianyari meh kabeh alamat email sing aktif dituku lan didol ing pasar terbuka. Iki digunakake kanthi eksklusif dening Panyedhiya Layanan Email (ESP), supaya bisa ditemtokake yen dhaptar pangirim adhedhasar idin, spammy, utawa beracun langsung. Akeh masalah sing ditindakake dening panyedhiya layanan email yaiku spammer fly-by-night sing tuku dhaptar akeh, ngimpor menyang platform, banjur dikirim menyang

Dibusak saka Blackcast Comcast

Yen sampeyan ngirim akeh email saka aplikasi liwat marketing email, sampeyan kudu nggawe manawa situs wis diwenehi dhaptar putih karo Panyedhiya Layanan Internet utama. Sadurunge aku nulis babagan whitelisting karo AOL lan Yahoo! Dina iki kita ngerteni manawa ana masalah yen situs iki bisa dicekal dening Comcast. Comcast duwe sawetara info kanggo ngandhani manawa ngalangi email sampeyan utawa ora. Aku wis nulis ing

WordPress: Plugin # 1 saben situs Kudu duwe

Dina iki situsku dibongkar !!! Aku ora yakin manawa spambot endi sing nguntungake, nanging dheweke mateni situs web sedina muput. Iki minangka spam-bot komentar sing nyoba bola-bali kanggo ngirim Spam komentar. WordPress ora duwe perlindungan saka serangan jenis iki. Lan Akismet mung mbantu SETELAH ngirim spam komentar. Aku butuh prekara sing bakal nolak jabatan kasebut lan pancen sing ala