Statistik Pemasaran Konten B2B kanggo 2021

Pemasar Konten Elit ngembangake artikel sing luar biasa lengkap babagan Statistik Pemasaran Konten sing kudu dicerna saben bisnis. Ora ana klien sing ora kalebu marketing konten minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Kasunyatane, para panuku, utamane para panuku bisnis-kanggo-bisnis (B2B), nggoleki masalah, solusi, lan panyedhiya solusi. Pustaka konten sing dikembangake kudu digunakake kanggo nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo menehi jawaban uga

3 Lapuran Saben B2B CMO Kudu Slamet lan Mekar ing taun 2020

Pemimpin pemasaran bisa uga duwe akses menyang ewonan titik data lan atusan laporan, nanging bisa uga ora fokus karo sing paling pengaruh ing bisnis.

Media Sosial kanggo Industri B2B Unsexy

Kanthi jujur, aku ora yakin seksi pancen penting nalika ngomong babagan media sosial. Kemampuan kanggo mulang, mirsani, nanggapi lan promosi ing bisnis unsexy kanggo industri bisnis bisa uga ora narik kawigaten - nanging bisa narik kawigatene saka pamirsa sing ngupayakake bisnis, produk, utawa layanan sampeyan. Yen sampeyan kerja ing perusahaan bisnis-menyang-bisnis (B2B), mesthine sampeyan wis ngerteni manawa ora cepet banget