Pemasaran Afiliasi lan Kepatuhan CAN-SPAM

Aku ndeleng akeh kanca ing industri iki muter kanthi cepet lan ngeculake peraturan, lan aku wedi mengko bakal nemoni masalah. Ketidakadilan ora ana alesan lan amarga ana masalah peraturan, denda kasebut kadang-kadang luwih murah tinimbang nimbali hukum. Loro pelanggaran utama sing dakdeleng yaiku: Ora ngumumake manawa sampeyan duwe hubungan finansial karo perusahaan - apa sampeyan pemilik, investor, utawa

Apa Undhang-undhang CAN-SPAM?

Peraturan Amerika Serikat sing nutupi pesen email komersial diatur ing taun 2003 miturut Undhang-undhang CAN-SPAM Komisi Perdagangan Federal. Nalika wis luwih saka sepuluh taun… Aku isih mbukak kothak mlebu saben dinane kanggo email sing ora dijaluk sing duwe informasi palsu lan ora ana cara kanggo milih. Aku ora yakin sepira efektif peraturan kasebut lan kanthi ancaman nganti dhendha $ 16,000 saben pelanggaran. Apike, Undhang-undhang CAN-SPAM ora mbutuhake idin kanggo ngirim email