4 Strategi kanggo Nyuda Risiko Penipuan Klik Rampan

Iklan Digital kemungkinan bakal dadi belanja iklan media paling dhuwur ing 2016 miturut comScore. Semono uga target target penipuan klik sing ora bisa ditolak. Nyatane, miturut laporan anyar babagan apus-apus ing industri pariwara online, sepertiga saka kabeh pangeluaran pariwara bakal muspra amarga penipuan. Jaringan Distil lan Biro Pariwara Interaktif (IAB) ngluncurake Pandhuan Digital Publisher kanggo Ngukur lan Mitigasi Lalu Lintas Bot, sawijining laporan sing mriksa dina iki

Apa Iklan Video Sampeyan Katon?

Luwih saka separo kabeh pariwara ing kaca video katon ing saindenging web, kahanan sing angel kanggo para pemasar sing pengin nggunakake kauntungan saka pamirsa video ing kabeh piranti. Ora kabeh warta ala ... malah iklan video sing dirungokake sebagian isih duwe pengaruh. Google nganalisa platform iklan DoubleClick, Google lan Youtube kanggo nyoba ngenali faktor sing bisa mbantu bisa ndeleng pariwara video kasebut. Opo