Bing Wis Urip!

Microsoft nggunakake Google kanthi tembung sing wis padha karo telusuran lan Google = relevansi. Mangkene komersial pertama sing ditindakake Microsoft. Muga-muga Microsoft bisa nantang Google kanthi agresif karo Bing. Kanggo sawetara dina kepungkur, aku digunakake minangka mesin telusuran standar, lan aku entuk asil sing relevan - iku jenenge game. Nalika ndeleng industri pemasaran mesin telusuran, Google wis nindakake tugas sing apik banget