Mobilitas UZE: Platform Pasar Kanggo Pariwara Digital Seluler Digital

Sajrone pandemi kasebut, pasar pariwara saya rame. Mesthi wae sing diarepake, nanging penurunan 19.1% ing H1 220 minangka pengaruh serius kanggo bisnis. COVID-19 wis mbentuk maneh lanskap konsumen, amarga wis akeh aspek liyane ing saben dinten. Wong kurang plancongan lan mbuwang luwih sithik. Pandemi kasebut muga-muga bisa rampung ing sawetara wulan ngarep, nanging wulan-wulan kasebut nambahake pangowahan penting sing wis muncul ing jagad pariwara. Mobile

Apa Aku Mung Sing Masih Karo Pemasaran Kreatif?

Aku nyopir ing Sisih Kulon kutha, ndeleng papan reklame, lan ana papan reklame kanggo alat. Tinimbang papan reklame dadi iklan sing khas, pariwara kasebut isih adoh banget. Lengan mbukak pos kasebut lan alat asline ana ing area papan reklame. Katon kaya tangane metu saka lemah. Yen aku butuh palu, aku luwih becik

Nggabungake Seluler menyang Strategi Pariwara Luar Ruangan

Pamasaran Ponsel berkembang lan dadi umume saben dina. Minggu kepungkur aku ngunjungi kulawarga ing wilayah Pantai Myrtle lan ndeleng papan reklame iki. Seneng banget nalika ndeleng daya tarik utama sing nggabungake seluler menyang strategi pemasaran umume. Doug duwe integrasi seluler sing padha ing situse, sampeyan bisa ngirim teks menyang MartechLOG menyang 71813 lan entuk tandha nalika ngirim! Aku ngilangi shortcode saka gambar iki supaya ora ana sing bakal nggodha