WordPress: Tambah Bar Pesen Paling Ndhuwur

Kanthi situs anyar, aku wis suwe golek bar ndhuwur kanggo WordPress. Desain tema pungkasan pancen duwe bagean sing bisa ditarik sing ngiklanake langganan email. Iki nambah jumlah pelanggan kanthi signifikan mula aku nggabungake kolom langganan langsung menyang header tema. Saiki aku mung pengin garis ndhuwur supaya para pembaca tetep nganyari babagan pesen kunci sing ana

Cara Mangan Pretzel Gourmet?

Dina Selasa aku lunga plancongan angin gedhe saka Indianapolis menyang Tampa menyang Atlanta lan bali menyang Indianapolis. Ora ana wektu kanggo ngunjungi kanca utawa kulawarga (aku malah ora nate nelpon) - mung rapat lan bali ing udara. Penerbangan kita digawe karo Airtran lan aku kaget banget. Mbok manawa bagean paling gedhe yaiku nggayuh tas cilik sing ana pretzel gratis lan maca paket: Aku