Ngerteni Iklan Programmatik, Tren, lan Pimpinan Teknologi Iklan

Wis pirang-pirang dekade, pariwara ing Internet wis rada beda. Penerbit milih kanggo nawakake panggonan iklan dhewe langsung menyang pengiklan utawa nyisipake real estate iklan kanggo pasar iklan kanggo nawarake lan tuku. On Martech Zone, kita nggunakake real estate iklan kaya iki… nggunakake Google Adsense kanggo monetisasi artikel lan kaca kanthi iklan sing cocog uga nglebokake tautan langsung lan nampilake iklan karo afiliasi lan sponsor. Pengiklan digunakake kanggo ngatur kanthi manual

Tren MarTech Sing Nyopir Transformasi Digital

Akeh spesialis pemasaran ngerti: sajrone sepuluh taun kepungkur, teknologi pemasaran (Martech) wis njeblug ing wutah. Proses wutah iki ora bakal alon. Nyatane, panaliten 2020 paling anyar nuduhake ana luwih saka 8000 alat teknologi pemasaran ing pasar. Umume pemasar nggunakake luwih saka limang alat ing dina tartamtu, lan luwih saka 20 sakabèhé ing eksekusi strategi marketing. Platform Martech mbantu bisnis sampeyan mbalekake investasi lan mbantu

Intelijen Ponggawa (AI) Lan Revolusi Pemasaran Digital

Pemasaran digital minangka inti saka saben bisnis e-commerce. Iki digunakake kanggo ngasilake sales, nambah kesadaran merek, lan nggayuh pelanggan anyar. Nanging, pasar saiki wis kebak, lan bisnis e-commerce kudu kerja keras kanggo ngalahake kompetisi. Ora mung iku, dheweke uga kudu nglacak tren teknologi paling anyar lan ngetrapake teknik pemasaran. Salah sawijining inovasi teknologi paling anyar sing bisa merevolusi pemasaran digital yaiku intelijen buatan (AI). Ayo ndeleng kepiye. Masalah Penting karo Dina Saiki

mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika pengin nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk