mPartikel: Ngumpulake lan Sambungake Data Pelanggan Liwat API lan SDK Aman

Klien anyar sing digunakake karo kita duwe arsitektur sing angel sing nambahi selusin platform uga luwih akeh titik entri. Asil kasebut ana ton duplikasi, masalah kualitas data, lan kesulitan ngatur implementasi luwih lanjut. Nalika pengin nambah luwih akeh, disaranake supaya ngenali lan ngetrapake Platform Data Pelanggan (CDP) kanggo ngatur kabeh titik entri data kanthi luwih apik menyang sistem, nambah akurasi data, tundhuk

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

Ngoptimalake Nilai Data Gedhe kanthi Optimisasi Stack Data Big Pepperdata lan Tuning Otomatis

Yen dimanfaatake kanthi bener, data gedhe bisa dadi operasi superpower. Data gedhe saiki duwe peran penting ing kabeh, wiwit saka perbankan nganti kesehatan menyang pamrentah. Prakiraan tuwuhing pasar data amba global, saka $ 138.9 milyar ing taun 2020 dadi $ 229.4 milyar ing taun 2025, minangka pratondo sing jelas manawa data gedhe saiki dadi fasilitas permanen ing lanskap bisnis. Nanging, kanggo ngasilake regane paling gedhe saka data gedhe, kebutuhan tumpukan data gedhe sampeyan

10 Teknologi Modern sing Meningkatake Pemasaran Digital

Kadhangkala tembung gangguan duwe konotasi negatif. Aku ora yakin manawa pemasaran digital saiki wis terganggu dening teknologi modern, aku yakin bisa nambah. Pemasar sing adaptasi lan nggunakake teknologi sing luwih anyar bisa nggawe pribadi, melu, lan sesambungan karo prospek lan pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Dina batch lan bledosan saiki saya maju amarga sistem dadi target sing luwih apik lan prédhiksi tumindak konsumen lan bisnis.