Wawasan Data Gedhe saka Microsoft

Miturut Tren Data Big Enterprise Global: Sinau taun 2013 saka luwih saka 280 sing nggawe keputusan IT, tren ing ngisor iki muncul: Sanajan departemen IT (52 persen) saiki nyengkuyung permintaan data gedhe, perawatan pelanggan (41 persen) , sales (26 persen), departemen keuangan (23 persen) lan pemasaran (23 persen) saya akeh dikarepake. Pitulas persen pelanggan sing disurvei lagi ing tahap awal paneliten solusi data amba, dene 13 persen wis tuntas