Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan wis luwih suwene dasawarsa nulis babagan pemasaran konten, aku pikir penting banget kanggo njawab pitakon dhasar kanggo para siswa pemasaran uga validasi informasi sing diwenehake kanggo para pemasar sing duwe pengalaman. Pemasaran konten minangka istilah sing menarik. Nalika entuk momentum anyar, aku ora kelingan wektu nalika pemasaran ora duwe konten sing ana gandhengane. Nanging luwih saka strategi pemasaran konten tinimbang mung miwiti blog, mula

Kepiye BoomTown Ngrampungake Tumpukan Martech Kanthi Intelijen Panggilan

Obrolan, lan khususe telpon, terus dadi salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nyambungake karo wong lan dadi pelanggan sing setia. Ponsel cerdas wis nutup kesenjangan antarane browsing online lan nelpon - lan nalika tuku sing rumit lan regane larang, masarakat pengin telpon lan ngobrol karo manungsa. Saiki, teknologi kasedhiya kanggo nambah wawasan babagan panggilan kasebut, mula para pemasar bisa njupuk keputusan sing adhedhasar data sing cerdas

Playbook kanggo Pemasaran Online B2B

Iki minangka infographic hebat babagan strategi sing digunakake dening meh kabeh strategi online bisnis menyang bisnis sing sukses. Nalika makarya karo para pelanggan, iki cukup cedhak karo tampilan lan kesan sakabehe keterlibatan. Cukup nganggo pemasaran online B2B ora bakal nggedhekake sukses lan situs web sampeyan ora mung bakal nggawe bisnis anyar kanthi ajaib amarga wis ana lan katon apik. Sampeyan butuh strategi sing pas kanggo narik pengunjung lan ngonversi

14 Metrik kanggo Fokus karo Kampanye Pemasaran Digital

Nalika aku pisanan mriksa infographic iki, aku rada ora precaya manawa ana akeh metrik sing ilang ... nanging panganggit jelas manawa fokus ing kampanye pemasaran digital lan dudu strategi umum. Ana metrik liyane sing kita umumake, kayata jumlah tembung kunci rangking lan pangkat rata-rata, saham sosial lan bagean saka swara ... nanging kampanye biasane duwe wiwitan lan mandheg nganti ora kabeh metrik ditrapake

Metrik Pemasaran sing Penting

Pardot nggabungake sheet cheat metrik pemasaran sing wis rampung. Analitik pemasaran saiki kuat. Pemasar duwe akses menyang kabeh jinis metrik, wiwit tampilan kaca lan jumlah penggemar nganti statistik sing luwih akeh babagan lead lan sales. Kanthi transparansi data pemasaran sing luwih cepet, luwih gampang kejiret data sing - luwih asring tinimbang ora - ora bisa nyebabake penghasilan sampeyan. Pemasar kudu fokus