Aspire: Platform Pemasaran Influencer Kanggo Merek Shopify Pertumbuhan Dhuwur

Yen sampeyan seneng maca Martech Zone, sampeyan ngerti yen aku duwe perasaan campuran babagan marketing influencer. Pandanganku babagan marketing influencer dudu ora bisa digunakake… nanging kudu ditindakake lan dilacak kanthi apik. Ana sawetara alasan kenapa: Prilaku Tuku - Influencer bisa mbangun kesadaran merek, nanging ora kudu ngyakinake pengunjung supaya bener-bener tuku. Iku predicament angel… ngendi influencer bisa uga ora menehi ganti rugi bener

Cara Ngurangi Biaya Akuisisi Pelanggan kanggo ROI Maksimum

Nalika sampeyan lagi miwiti bisnis, iku nggodho kanggo narik kawigaten klien kanthi cara apa wae sing bisa, preduli saka biaya, wektu, utawa energi melu. Nanging, nalika sampeyan sinau lan tuwuh, sampeyan bakal ngerti manawa ngimbangi biaya sakabèhé akuisisi pelanggan karo ROI iku penting. Kanggo nindakake iku, sampeyan kudu ngerti biaya akuisisi pelanggan (CAC). Cara Ngitung Biaya Akuisisi Pelanggan Kanggo ngetung CAC, sampeyan mung kudu dibagi kabeh dodolan lan

Cara Ngitung Nilai Umur Pangguna Aplikasi Seluler

Kita duwe perusahaan wiwitan, perusahaan sing wis mantep, lan uga analitis banget lan perusahaan canggih sing njaluk tulung kanggo ngembangake bisnis online. Ora preduli babagan ukuran utawa kecanggihan, nalika takon babagan biaya-per-akuisisi lan nilai seumur hidup (LTV) saka pelanggan, asring ditemokake kanthi tatapan kosong. Akeh banget perusahaan sing ngetung anggaran kanthi gampang: Kanthi perspektif iki, pemasaran bakal mlebu ing kolom biaya. Nanging pemasaran ora kalebu biaya kaya sewa sampeyan…