Panyedhiya Layanan Email SaaS Pricing Hukuman

Kita wis ngalami sawetara kekurangan nalika nggoleki panyedhiya layanan email sing apik. Akeh panyedhiya layanan email ora duwe alat integrasi sing dibutuhake kanggo ngotomatisasi email sing dikirim (kita bakal entuk warta) ... nanging masalah paling gedhe sing ana ing program email yaiku kemampuan cocog karo monetisasi biaya aplikasi. Kanggo langsung nuduhake, sawetara struktur rega SaaS mung bodho…

Apa Pengecer Bisa Nyerang Emas ing Facebook?

Miturut Foresee… ya. Foresee ngeculake sawetara temuan ing sawetara statistik ritel sing ana gandhengane karo Facebook saiki. Ing ngisor iki sawetara pinemune: 56% pembeli menyang situs web e-eceran paling dhuwur sing sesambungan karo situs web media sosial wis milih? Kanca? utawa? tindakake? utawa 'langganan? menyang toko ing situs jejaring sosial kayata Facebook, Twitter lan Youtube. Iki minangka bukti kesetiaan pelanggan lan minat ing keterlibatan sosial. Pembeli pancen milih melu