Nggunakake WordPress lan Formulir Gravitasi kanggo Nangkep Leads

Nggunakake WordPress minangka sistem manajemen konten saiki wis biasa. Akeh situs kasebut apik banget nanging ora duwe strategi kanggo njupuk prospek pemasaran mlebu. Perusahaan nerbitake whitepaper, studi kasus, lan nggunakake kasus kanthi rinci tanpa nate nyekel informasi kontak saka wong sing ngunduh. Nggawe situs web kanthi unduhan sing bisa dipikolehi liwat formulir registrasi minangka strategi pemasaran inbound sing apik. Kanthi nyekel informasi kontak utawa

Inbound Brew: Jalanake Strategi Pemasaran Inbound Langsung saka WordPress

Jumlah solusi lan kerumitan mitra integral sing ngluwihi WordPress pancen apik tenan. Inbound Brew minangka perusahaan pemasaran digital, pangembangan web, lan pangembangan piranti lunak digital, sing mbantu bisnis cilik nggunakake pemasaran konten kanggo ndorong keterlibatan lan petunjuk. Dheweke saiki wis nerbitake plugin pemasaran mlebu sing nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nindakake iki - langsung saka WordPress! Plugin kasebut nduweni pirang-pirang fitur sing koordinasi pemasaran konten karo upaya pemasaran inbound, kalebu: Lead

Nglacak Tampilan Tab ing Google Analytics

Perpustakaan Antarmuka Pengguna Yahoo duwe kontrol tab sing sederhana sing ngidini sampeyan nerbitake siji kaca kanthi konten diurai dadi pirang-pirang tab. Kontrol bisa digunakake kanthi nggunakake dhaptar bulet lan divs sing ditandhani khusus. Cukup gampang kanggo ngetrapake (masang Javascript), mbentuk HTML kanthi bener lan sampeyan siyap lan aktif. Nanging, jinis kontrol iki bisa ngapusi nalika ndeleng analytics lan sapa sing ndeleng.