Kesempatan Pemasaran Beacon

Kita wis nuduhake informasi babagan sistem pemasaran Beacon seluler Swirl sadurunge. Infographic saka Swirl iki nggambarake kekuwatan konten sing dipicu beacon lan nawakake babagan daya tarik konsumen lan potensial kanggo pengaruhe keputusan tuku ing toko. Titik data kunci sing kalebu ing infographic kalebu 72% konsumen ujar manawa tawaran seluler sing relevan sing dikirim menyang smartphone nalika blanja ing toko bakal mengaruhi kemungkinan tuku. 79% konsumen sing duwe

Swirl: Platform Pemasaran Seluler ing Toko kanggo Pengecer Utama

Swirl In-Store Mobile Marketing Platform ™ minangka platform pisanan supaya para pengecer skala gedhe nggawe lan ngirim konten khusus lan nawakake kanggo para pembeli adhedhasar lokasi tartamtu ing toko ritel fisik. Platform Swirl nawakake solusi end-to-end kanggo pengecer kanggo ngatur kampanye efektif sing komunikasi karo para pelanggan liwat piranti seluler ing endi wae saka level tetanggan, nganti tekan area toko. Ing wulan Mei, Swirl ngluncurake pilot