Infographic: Strategi Anyar Muncul Kanggo Nggawe Pertumbuhan Eceran Kanthi Google Ads

Ing panaliten taunan kaping papat babagan kinerja industri ritel ing Google Ads, Sidecar nyaranake supaya para pengecer e-commerce mikirake maneh strategi lan golek papan putih. Perusahaan kasebut nerbitake riset ing Laporan Benchmarks 2020: Google Ads in Retail, panelitian lengkap babagan kinerja sektor ritel ing Google Ads. Temuan Sidecar nuduhake pelajaran penting sing kudu dipikirake para pengecer ing saindhenging taun 2020, utamane ing lingkungan lingkungan cairan sing digawe dening wabah COVID-19. 2019 luwih kompetitif tinimbang saiki,

Kurva Benchmark curam ing Retensi Pangguna Aplikasi Seluler

Desain, masang lan njaga aplikasi seluler kanggo prospek utawa pelanggan tetep dadi investasi penting kanggo perusahaan. Pitakonane yaiku apa strategi kasebut bener-bener bisa digunakake. Sajrone 7 taun, kita wis konsultasi lan nggawe siji aplikasi seluler kanggo klien. Ngopo Pasar sing sibuk lan larang kanggo entuk daya tarik. Analisis analisis nuduhake yen udakara 90% pangguna seluler mandheg nggunakake aplikasi apa wae sajrone 14 dina download.