Spek: Sistem Pariwara Integrasi kanggo Publikasi Digital

Publikasi Niche isih terus ngarahake konten sing target banget menyang klompok sing beda. Nalika sistem iklan bayar-per-klik, afiliasi lan spanduk terus nguwasani pasar amarga proses pesenan sing gampang lan biaya per timah murah, umume entuk klik lan tarif konversi sing murah. Amarga regane larang, mula isih bisa ngasilake hadiah sing luar biasa lan bisa ngasilake investasi sing kuat kanggo para pemasar. Pikirake prilaku browsing lan riset sampeyan dhewe. Nalika aku ndeleng sandi