ROBO: Kepiye Riset Online pembeli lan Tuku Offline

Nalika terus nggawe kesepakatan gedhe saka pertumbuhan sales online, penting dielingi yen 90% tuku konsumen isih ditindakake ing toko ritel. Iki ora ateges manawa online ora duwe pengaruh sing gedhe - ora. Pelanggan isih pengin kepenak nggoleki, ndemek, lan nyopir tes produk sadurunge mbayar. ROBO dudu anyar, nanging wis dadi pakewuh ing plancongan blanja konsumen lan

Kepiye Rating Produk Shopper Mengaruhi Pedagang AdWords

Google ngluncurake fitur AdWords ing pungkasan wulan Juli kanggo mbantu para pembeli njupuk keputusan tuku sing luwih lengkap. Iklan Listing Produk (PLA) ing Google.com lan Google Shopping saiki bakal duwe rating produk utawa Google. Pikirake Amazon lan pancen persis sing bakal sampeyan tingali nalika nggoleki produk lan layanan ing Google. Rating produk bakal nggunakake sistem rating bintang 5 kanthi jumlah tinjauan. Ayo dadi ngomong yen sampeyan ing pasar nggawe kopi anyar. Nalika

Masa Depan Sosial Yaiku Masa Depan Marketing

Aku bubar duwe kesempatan kanggo melu ing ExactTarget Connections 2012, lan ing antarane sawetara diskusi panel, aku luwih seneng sing seneng kanthi irah-irahan Sosial 2020: Apa sing Bakal Dadi Kita? Dimodhuksi dening Jeff Rohrs, VP Marketing Research & Education sing ora bisa ditemokake ing ExactTarget, kalebu Margaret Francis, VP Sosial ing ExactTarget, David Berkowitz, VP Media Muncul ing 360i, Stephen Tarleton, Direktur Global Channel & SMB Marketing Bazaarvoice, lan Sam Decker, CEO lan Pendiri Massa