Ayo Golek Dhuwit: 8 Cara Kanggo Nggawe Lalu Lintas Media Sosial Dadi Penjualan

Penjualan media sosial minangka keahlian anyar kanggo para spesialis pemasaran ing saindenging jagad. Beda karo kapercayan sing wis ketinggalan jaman, penjualan media sosial bisa nguntungake kanggo industri apa wae - ora dadi masalah yen target target sampeyan milenium utawa generasi X, bocah sekolah utawa pamilik bisnis, fixer utawa profesor perguruan tinggi. Ngelingi kasunyatan manawa ana udakara 3 milyar pangguna media sosial aktif ing saindenging jagad, apa sampeyan pancen bisa ujar manawa ora ana wong sing pengin

Pendapatan Drive Media Sosial

Eventbrite nggabungake infographic iki saka laporan perdagangan sosial, menehi wawasan babagan perdagangan sosial lan nilai penggemar utawa pengikut. Siji cathetan - kabeh tokoh diwakili dolar AS. Nalika jaringan sosial terus entuk daya tarik kanthi kecepatan sing luar biasa, akeh perusahaan lan bisnis cilik sing nandur modal akeh kanggo nggawe komunitas online, lan ngerti cara kanggo ngukur pengaruh investasi iki. Ing 2010, Eventbrite minangka perusahaan pertama