Tren Tuku Eceran lan Pelanggan kanggo 2021

Yen ana salah sawijining industri sing kita waca sacara dramatis taun kepungkur iki ritel. Bisnis tanpa visi utawa sumber daya sing bisa digunakake kanthi digital dadi rusak amarga rusak lan pandemi. Miturut laporan, penutupan toko ritel paling dhuwur 11,000 ing taun 2020 kanthi mung 3,368 toko anyar sing dibukak. Dhiskusi Bisnis & Politik sing durung mesthi ngowahi permintaan barang rangkep (CPG) konsumen. Konsumen banjur online sing duwe