Intrusi Pamrentah AS Bali ing CISPA

Apa padha… yen ana siji perkara sing ora bisa ditindakake pemerintah, mula bakal nglanggar kebebasane bangsane. Undhang-undhang Perlindhungan lan Perlindhungan Intelijen Cyber ​​(CISPA) minangka pengulangan sabanjure SOPA. Nanging, tagihan iki ora duwe kabotan sepihak kanggo kabeh wong. Alesan kenapa sawetara perusahaan kaya Facebook bisa ndeleng tagihan iki kanthi ora kabotan amarga sejatine ana sing menehi keputusan. Miturut Yayasan Elektronik Frontier: Iki

Rant: Pasar Pirates Online

Industri musik lan pembajakan, industri film lan semburan, koran lan warta online. Apa kesamaan kabeh iki? Pasokan, panjaluk lan pasar sing ganti. Aku seneng banget kapitalisme lan mung mandheg ing sisi libertari spektrum politik. Aku yakin manawa pasar bebas meh mesthi bisa nemokake arah sing bener. Saben aku ndeleng pamrentah mbebayani pembajakan, mbagi file lan penyelundupan, aku dadi angel.

Pangertosan SOPA

Yen sampeyan butuh wektu kanggo mikir, Internet pancen siji-sijine bagean saka ekonomi Amerika sing saiki sukses. Aku ora ngandel yen ana ironi yen uga bagean siji saka ekonomi Amerika sing durung diwiwiti pamrentah. Sasi pungkasan, ana undang-undang penting sing dipilih lan disusun supaya bisa diganti ... kanthi drastis. Kanthi pratelan manawa kita butuh undang-undang hak cipta sing luwih akeh