Statistik Olahraga Gedhe ing Media Sosial

Yen ana siji bab sing bisa disinaoni saka badai online saiki karo NFL, media, lan penggemar olahraga, pengaruh media sosial ing industri olahraga. Nielsen nglaporake manawa sajrone nem minggu pertama musim NFL, pamirsa game mudhun 7.5% taun luwih saka setaun. Aku ora yakin manawa iki utamane amarga reaksi lan pacelathon sabanjure sing nambah masalah ing media sosial. Bukak Facebook utawa Twitter ing

Pelanggaran lan Pertahanan Generasi Permintaan

Kanthi game Maret Madness Sweet Sixteen, Integrate ngira iki bakal dadi wektu sing tepat kanggo ngeksploitasi semangat olahraga kolese target. Infographic Integrasi anyar yaiku infographic infographic sing tepat wektu lan nyenengake kanthi kudung, nanging bisa uga ana kiasan baskom informasi kanggo nggambarake mupangat kanggo upaya otomatis generasi panjaluk pihak katelu. Titik utama infographic kalebu: Pelanggaran ala - Tugas manual lan kaping reaksi alon Nyinggung gedhe - Otomatis kanggo entuk kesempatan luwih akeh Pertahanan ala