Apa Pemasaran B2B Berbasis Akun?

Kepiye rasane tim sales babagan pemasaran sampeyan? Kapan para pemasar B2B dijaluk pitakonan kasebut, tanggepan universal. Pemasar rumangsa mlengkung mundur kanggo nggawa volume sing akeh, lan Sales mung ora krasa tresnane. Tukaran kasebut kaya mengkene. Pemasaran: Kita kirim 1,238 Pemasaran Kualifikasi Pemasaran (MQL) ing kuartal iki, 27% luwih dhuwur tinimbang target kita! Sales: Kita mung ora entuk dhukungan sing dibutuhake. Yen muni