Terminologi Tipografi: Apex to Swash lan Gadzook Ing Antarane

Tipografi saya apik. Bakat para desainer kanggo nggawe font sing unik lan malah bisa ngutarakake emosi ora bisa dipercaya. Nanging apa sing nggawe surat? Diane Kelly Nuguid nggabungake infographic pertama kanggo menehi wawasan babagan macem-macem bagian surat ing tipografi. Klik kanggo ndeleng tampilan lengkap. Tipografi Terminologi Glosarium Aperture - Ruang negatif pambuka utawa sebagian ditutupi digawe dening

Apa sing diarani Slogan? Slogan Merek Terkenal lan Evolusi

At DK New Media, slogan kita yaiku Kita mbantu perusahaan supaya bisa nemokake potensi pemasaran. Cocog karo macem-macem layanan sing ditawakake - wiwit saka konsultasi produk, pangembangan konten, optimalisasi pemasaran online ... kabeh sing kita lakoni yaiku ngenali kesenjangan strategi lan mbantu perusahaan ngisi kesenjangan kasebut. Kita durung entuk babagan merek dagang, nggawe video virus utawa nambah jingle ... nanging aku seneng pesen