Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh

ProofHQ: Bukti Otomatis lan Otomatis Alur Kerja

ProofHQ minangka piranti lunak ndandani online adhedhasar SaaS sing nglancarake tinjauan lan persetujuan konten lan aset kreatif supaya proyek pemasaran rampung luwih cepet lan ora ana gaweyan. Iki ngganti proses email lan salinan hard, menehi alat kanggo tim review kanggo kolaborasi nyinaoni konten kreatif, lan alat manajer proyek pemasaran kanggo nglacak review sing lagi ditindakake. ProofHQ bisa digunakake ing kabeh media kalebu print, digital lan audio / visual. Biasane, aset kreatif ditinjau lan disetujoni nggunakake

Nomer: Dashboard Widget Terpadu kanggo iOS

Numberics ngidini pangguna iPhone lan iPad nggawe lan ngatur dashboard integral dhewe saka koleksi pihak katelu sing saya akeh. Pilih saka atusan widget sing wis dirancang kanggo nggawe ringkesan analisis situs web, keterlibatan media sosial, kemajuan proyek, corong penjualan, antrian dhukungan pelanggan, saldo akun utawa malah nomer saka spreadsheet ing awan. Fitur kalebu: Widget sing dirancang sadurunge kanthi macem-macem jinis kalebu nomer dhuwur, grafik garis, diagram pie, dhaptar corong, lan liya-liyane Gawe macem-macem

BugHerd: Point, Klik lan Kolaborasi ing Web

Mangkene permata kanggo sampeyan ... kepiye yen sampeyan bisa nggabungake sistem manajemen proyek karo anotasi ing layar supaya luwih gampang nglaporake masalah lan ngrampungake tugas ing web? Ora nuduhake screenshot, kepengin weruh babagan versi browser, utawa nyoba ngrampungake masalah sing diterangake dening wong sing dudu teknis sampeyan. Apa yen sampeyan mung mbukak aplikasi browser, tuding, klik lan laporake masalah karo situs sampeyan langsung menyang tim web utawa

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

Negara Kolaborasi Online

Jagad iki ganti. Pasar global, buruh sing adoh, ora ana gandhengane… kabeh masalah sing saya rame iki tekan papan lan mbutuhake alat sing cocog. Ing agensi dhewe, kita nggunakake Mindjet (klien) kanggo mindmap lan aliran proses, Yammer kanggo dialog, lan Basecamp minangka repositori kerja online. Saka Infographic Clinked's, Negara Kolaborasi Online: Pengalaman kita, lan para pesaing, pancen tegas: 97% bisnis nggunakake piranti lunak kolaborasi

Basecamp Nggawe Cithakan Proyek

Umume sing kita lakoni minangka pemasar repetitif ... wiwit riset lan nulis postingan blog, nganti riset lan ngrancang infographic, nyunting lan nerbitake video, nganti nggawe lan nglakokake kampanye pemasaran. Basecamp bubar nambahake Template Proyek menyang aplikasi kasebut. Ing cithakan proyek, sampeyan bisa priksa dhaptar wong-wong lan dhaptar tugas kanggo nambah proyek kanthi luwih cepet. Banjur, sampeyan mung bisa miwiti proyek kanthi mbukak template proyek lan

Aku Mbatalake Akun Basecamp Dina Iki

Biyen, aku dadi penggemar 37 Sinyal. Aku percaya manawa sadurunge ana ing desain lan kesederhanaan antarmuka panganggo. Buku, Getting Real, isih duwe pengaruh babagan cara nggawe, ngrancang, lan nggawe syarat produk. Aku nggunakake akun Basecamp lan nglacak sawetara proyek lan klien ing kana wiwit musim panas pungkasan. Nalika maca blog 37 Sinyal sajrone taun kepungkur, aku wis ngerti swasana kasebut