Crita situs web

Leonard Bernstein lagi muter ing makam ... nanging isih lucu.

Video: Twitter ing Real Life

Iki bisa uga dadi conto kegilaan Twitter sing paling gedhe. Aku mikir aku ngetutake 5,000 wong amarga siji saka 1,000 tweets migunani. Tonton video kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakdeleng. Sanajan kabeh kegilaan, aku isih seneng Twitter! Mesthi wae aku nemokake video iki!