Pemasaran Email utawa Pemasaran Facebook?

Derek McClain takon ing Facebook: Yen sampeyan bisnis sing nindakake pemasaran online, apa luwih becik sampeyan duwe alamat email wong liya utawa duwe wong sing padha karo Fan Facebook alias Wong sing "Seneng" karo kaca sampeyan? Pikirake sing siji iki sadurunge sampeyan mangsuli. Pitakon apik banget. Aku dudu penggemar "utawa" karo pemasaran online. Aku percaya pendekatan pemasaran multi-kanal nambahake respons umum sajrone pemasaran sampeyan. Facebook kayane pemasaran media sosial

8 Prinsip Pandhuan kanggo Nyewa Ahli Marketing Email

Ing bagean siji (Sampeyan bisa uga butuh Pakar Pemasaran Email Yen ...) kita ngrembug kapan lan kenapa bisa dadi kontrak karo para ahli sing duwe, pengalaman pemasaran email sing darmabakti. Saiki kita bakal njabarake prinsip pandhuan sing kudu dipikirake sadurunge nyewa agensi pemasaran email, konsultan pemasaran email utawa manajer pemasaran email ing omah.

Firemail: Pemasaran Email tanpa Panyedhiya Layanan Email

Aku seneng banget panyedhiya layanan email lan produk lan layanan luar biasa sing diwenehake. Mungkin sing paling penting yaiku masalah pengiriman sing bisa muncul nalika ngirim email kanthi volume. Kanthi kekalahan gedhe antarane Panyedhiya Layanan Internet (ISP) lan Panyedhiya Layanan Email (ESP), kadang-kadang bisnis kasebut dadi tengah. Ironis, kerja bareng karo ESP lan ora duwe panguwasa bisa uga nyebabake masalah bisa uga dikirim. Akeh ISP sing mblokir email amarga

Rahasia Sukses Dhaptar Email Email & Pariwara Newsletter

Yen sampeyan minangka pengiklan sing, utawa wis ngrencanakake, kanggo nyakup email pihak katelu menyang campuran pemasaran, kiriman iki bakal mbantu nggunakake saluran pemasaran email kanthi luwih sukses lan entuk ROI sing luwih apik, kanthi anggaran sing luwih cilik. Pungkasane, uga bakal mbantu dhaptar dhaptar pamilik. Sawise kabeh, pariwara sing seneng dadi pengiklan sing mbaleni.

Barang Olahraga Dick sing Ndhukung Media Sosial nganggo Email

Minggu kepungkur aku nemokake conto apik babagan cara sing ora ngganggu kanggo nggunakake marketing email minangka cara kanggo ngarahake lalu lintas menyang media sosial. Email kasebut diwenehake saka Dick's Sporting Goods. Iki minangka email sing dirancang kanthi apik lan gampang banget lan gampang tumindak: Tindakake Twitter lan nampa kode diskon eksklusif: Napa becik, Dick nggunakake pakaryan tradisional, pemasaran email, kanggo nuntun lalu lintas menyang

Endi Komunikasi Email sing Dituju?

Aku dadi kebiasaan sing ora becik yaiku nyelehake sawetara email kanggo tumindak sewulan utawa luwih. Aku duwe sistem triage kanggo email sing mlebu. Yen dheweke ora butuh perhatian utawa tumindak langsung ing wektu tartamtu kanggo ngindhari rasa sakit, aku banjur nglilani. Mungkin kuwi perkara sing ala. Utawa bisa uga ora. Topik iki nggawe aku mikir karo kanca (korban "wektu tunggu")

Pangopènan Dhaptar Marketing Email

Kapan pungkasan sampeyan ngrampungake program email kanggo mesthekake dhaptar email sampeyan kanthi bener lan pelanggan entuk informasi sing dikarepake? Akeh pemasar sing mung nggatekake jumlah pelanggan… dhaptar email sing luwih cilik lan konten sing ditargetake mesthi ngungkuli media massa. Mangkene email pangopènan sing sampurna, sing ditampa saka WebTrends: Topik apik dipérang lan nganyari pilihanku mung sak klik. Yen sampeyan bisa nyekel pilihan pelanggan

Napa sampeyan ngomong karo aku?

Tanggepan otomatis sing dituju sing dakkarepake bisa tuku kabeh keterlibatan sing ora dakkarepake liwat email, jaringan sosial lan blog mikro: Aku ora ngerti sampeyan. Serius. Napa sampeyan ngomong karo aku? Kepiye carane sampeyan nemokake aku? Apa aku menehi ijin sampeyan? Apa aku wis ngandhani yen aku kasengsem karo produk utawa layanan sampeyan? Apa sampeyan ngomong karo aku amarga sampeyan kudu? Sanajan ora ana sing relevan? Apa sampeyan ngerti tenan sapa