Nggunakake Manajemen Aset Digital kanggo Streamline Promosi Sosial

Saiki kita duwe loro klien sing duwe jutaan pelanggan ing saindenging negara. Tekanan kanggo skala strategi media sosial sing nyengkuyung, menehi reaksi lan nanggepi ukuran jaringan iku ora ana gandhengane sing cilik - lan pancen mokal tanpa nggunakake alur kerja lan otomatisasi. Sing ora dingerteni bisnis yaiku alat kurasi lan alur kerja kanggo nyederhanakake kemampuan nemokake, nyetujoni lan nerbitake konten sing digawe pangguna sing wis ana. Konten sing digawe pengguna (UGC) apik tenan

Markus Pembuat Wis Sosial Kanthi Barel - Banyu Cabang Liyane, Mangga!

Aku bubar maca kiriman kasebut ing Gereja Pelanggan, ditulis dening Jackie Huba lan Ben McConnell (loro sing paling cerdas ing bisnis iki), babagan hoopla ing Mark Maker's. Maker's Mark minangka salah sawijining merek ing payung produk kulawarga Beam. Malah kanca kita ing Raidious, Dodge Lile, chimed karo sawetara pengamatan sing cerdas. Kayane Mark Pembuat wis mutusake kanggo ngencerake produke kanggo inventaris sing lagi aktif,