Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku